Programot keres, mely összekovácsolja az osztályközösséget?
Kedvező áron, különleges programok, melyek a diákok kedvencei!
Dunakanyarban, az ország egyik legszebb vidékén várjuk!

Az országban egyedülálló programjaink:

Városfelfedező Kalandtúra Esztergomban

- Rövid kalandtúra max. 1,5 órás (Város legszebb pontjainak érintésével)
- Hosszú túra max 3 óra ( Város legszebb pontjainak érintésével)

Lézerjátékkal kombinált csapatjáték!

- Csapatbajnokság az osztálynak
- Egyedi lézerharc„bevetés” csapatokban

Cool bajnokság

- Ügyességi feladatok az egész osztálynak bajnokságként megrendezve a szállás területén! Melyik csapat lesz idén a „legCoolabb”?

Futballon, buborékfoci

- Egyedülálló élmény! Gömbbe zárt élmény. Egy gömb biztonságos ölelésében zajlik a csapatok között a foci. Különleges és teljesen fájdalommentes szórakozás.

Kedves barátok, ellenségek, munkatársak, élettársak!

Gran Camping | Panzió és Ifjúsági Szállás Esztergom - Lézerharc

Itt vannak a fénypuskák, azaz a lézerpuskák. Humánus háború, fájdalommentes harcászat a szabadban, és zárt térben, vagy bárhol, ahol csak szeretnétek! A lézerharcban egyesíthetitek a virtuális valóságot a valóságos virtussal! Legyen az alkalom csapatépítés, rendezvény, születésnap, legénybúcsú, vagy csak egy egyszerű délutáni szórakozás!

A lézerharc csak nevében hordoz harci jelentését, alapjaiban véve békésebb tevékenység mint egy iskolai kidobós játék. A játékosok nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, viszont mind kezdő mind haladó szinten kamatoztathatják taktikai érzéküket és ügyességüket. Játék közben hangeffektusok teszik még izgalmasabbá a játék élményét. A játék remek lehetőséget nyújthat férfiak, nők, gyerekek, felnőttek számára csapatépítésként vagy egyszerű kikapcsolódásként baráti társaságok számára!

Hogyan működik?

A felszerelések szoftveresen programozhatók így korlátlan mennyiségű játék “forgatókönyv” (túszejtés, különleges személy védelme, mindenki-mindenki ellen) és szerep (orvos, mesterlövész, gránátos, gyalogos) generálható a játékosok igényei illetve gyakorlottsági szintjük alapján. A fegyverek név szerint vannak a játékosokhoz rendelve így a játék végén statisztikák gyárthatók (legtöbb lövést leadó, legpontosabb, legkevesebb életet veszített, stb.). A csapatok közötti versengés végső eredményének eldöntése is ezek alapján a statisztikák alapján történik.

Áraink

Általunk biztosított helyszíneken megrendezett csaták esetén:
- Téli, fedett helyszín, "Harcosok mozija" Dorogon: 420m2 fedett, fűtött pályán, a játékélménynek megfelelő zenével várjuk a kalandra vágyókat.
- Szabadtéri helyszín Esztergomban: 1.200m2 területű szabadtéri pálya, természetes és épített akadályokkal. Szállás lehetőség, közvetlenül a helyszínen a Gran Camping Panzió És Ifjúsági Szállás területén!


* 2 vagy többórás játék esetén kedvezmények!
** 20-30 fős osztályok esetén még kedvezőbb árakat tudunk biztosítani!

Szállás partner a Gran Kempingben: igényeknek, és lehetőségeknek megfelelő szállást tudunk biztosítani vendégeinknek, ahol az étkezés is megoldott!