Osztálykirándulás és nyári táborozás 2016

Osztály kirándulás

Iskolás felfedezőket, kalandvágyó fiatalokat, gyerekeket várunk királyi városunkba, Esztergomba, mely olyan látnivalókkal rendelkezik, mint a Bazilika, Vár, Keresztény Múzeum, Balassi Múzeum, Babits Villa, Duna Múzeum, stb.!

Szállás helyünk

Ebben a történelmi környezetben, a Prímás Szigeten, a hajóállomástól 200 méterre, a Duna partján terül el. A városközpont 10, a Bazilika 15, az AQUASZIGET élményfürdő pedig 5 perc alatt érhető el gyalogosan! Ugyancsak ideális kiindulópont vagyunk Dunakanyarbeli kirándulásokhoz, túrázásokhoz, sőt a 400 méterre található, Mária Valéria Hídon át lehetőség nyílik szlovákiai kirándulásra is.

Kirándulások és táborozások

Az osztálykirándulások és táborozások alkalmával nemcsak kényelmes, tiszta, megbízható szállást és hatalmas bekerített szabad területet biztosítunk a résztvevőknek, hanem programokról, és étkezésről is segítünk gondoskodni.

Vendégeink szórakozását, jólétét étterem, futball-, teniszpályák, WiFi internet és saját úszómedence is szolgálja.

program

Annyi minden várja az osztályokat, hogy felsorolni is hosszas: Esztergom minden rendű és rangú látnivalója, különleges városfelfedező túra mellett, a kempingben belül strandolási, sportolási, tábortűz gyújtási lehetőséget biztosítunk, sőt az országban egyedülálló módon a szállás területén lézerharc, buborékfoci és szabadulószoba játékokkal is szórakozhatnak a fiatalok!

szállás

Ifjúsági szállás gyerekeknek, fiataloknak, amelyek egyenként 4-10 férőhelyesek. Kapacitás: 180 fő. Elhelyezés 4-5-6-7-8-9-10 ágyas szobákban, melyekhez közös vizesblokk tartozik. Kísérők elhelyezésére 2-4 ágyas fürdőszobás szobákban is van lehetőség.

étkezés

Nem kell sokat gondolkozniuk azon, hogyan oldják meg a gyerekek étkeztetését úgy, hogy mindenki elégedett legyen! Tápláló, ízletes, gondosan elkészített ételeket kínálunk a szállás területén!

Reggeli

  • A menü szalámi, sajt, paradicsom, vaj, zsemle, tea
  • B menü virsli, mustár ketchup, kenyér, tea
  • C menü kalács, vaj, lekvár, kakaó

Ebéd

  • A menü zöldségleves, bolognai spagetti
  • B menü húsleves cérnametélttel, rántott szelet petrezselymes burgonyával
  • C menü Paradicsomleves betűtésztával, sült csirkecomb rizi-bizivel

Vacsora

Lehetőség van az ebédnél említett második fogások közül választani

  • A menü brassói aprópecsenye hasábburgonyával
  • B menü sertéspörkölt szarvacskatésztával
  • C menü rántott sajt rizzsel, tartármártással

A teljes csoport egységes menüt kell, hogy válasszon!!! (vegetáriánus, liszt- és egyéb érzékenység figyelembe vehető)